Grafische diensten

Heb je al een eigen huisstijl en wil je graag op mij beroep doen voor andere grafische uitwerkingen? Dat kan natuurlijk ook! Ik heb meer dan 8 jaar ervaring in de grafische sector, en help je graag met grafisch ontwerp en meer. Interesse? Contacteer me vrijblijvend voor een offerte op maat en kom langs op mijn werkplek in Wortegem-Petegem (vlakbij Oudenaarde).

grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp en DTP

Wil je je huisstijl uitbreiden met flyers, brochures, catalogen of andere POS-materialen? Ik help je graag met de uitwerking ervan! Je hoeft me enkel je logo, kleurcodes en eventuele andere huisstijlelementen te bezorgen en ik kan aan de slag.

digitaal ontwerp grafisch ontwerp

Digitaal ontwerp

Ook voor digitale uitwerkingen kan je bij labelE terecht. Denk aan social media visuals, bannering, interactieve pdf’s… Voor online ontwerpen spelen we meer in op het visuele en minder op het tekstuele. Ik zorg dat we tot dé perfecte visual komen die je klanten zullen aanspreken.

drukwerk grafisch ontwerp

Drukwerk

Ik geef advies rond drukwerk, papiersoorten, afwerkingstechnieken… en werk samen met betrouwbare partners voor de uitvoering ervan. Wil je een speciale druktechniek gebruiken of een origineel formaat? Alles is mogelijk. We bekijken samen wat je nodig hebt in functie van je doelgroep.

Samenwerken?

Contacteer me voor een vrijblijvende offerte.
Afhankelijk van welke grafische dienst je nodig hebt kunnen we eens afspreken
om het project te bespreken of via e-mail verdergaan.
Ik heb van jou dan sowieso je logo, lettertypes en kleurcodes nodig.

Enkele klanten:

panos
drukwerkbestellen
washit

labelE
Vrezeveld 40, 9790 Wortegem-Petegem
(Enkel op afspraak)

0494 84 69 34
emelie.petrens@gmail.com
BE 0562.995.819

Creatief ontwerp
op maat met steeds
een persoonlijke
aanpak.

All content Copyright © 2014-2021 labelE

%d bloggers liken dit: