Geboorte

Als je hier terechtgekomen bent verwacht je waarschijnlijk een kindje en ben je op zoek naar een origineel geboortekaartje om dit aan te kondigen aan familie en vrienden. Bij labelE kan je terecht voor een ontwerp op maat. Je geboortekaartje wordt met veel zorg en liefde voor jou ontworpen! 

Wil je graag je kaartje aanvullen met bijpassend doopsuiker? Dan kan! We denken mee om je concept zo mooi mogelijk af te werken.

Prijzen

*Prijzen vanaf 1 februari 2021. Heb je me gecontacteerd voor deze datum? Dan blijven de vorige prijzen geldig.

Omdat er meestal vraag is naar verschillende opmaken in dezelfde stijl, werken we met voordelige pakketten. Wil je graag nog iets anders laten ontwerpen buiten het pakket (ballonnen, welkomsbord, geschenk voor peter/meter…)? Dan werken we aan het DTP-tarief van €45/uur.


Geboortepakket Small: €195
• ​Ontwerp geboorte- en babyborrelkaartje op maat
• Exclusief drukwerk

Geboortepakket Medium: €230
• ​Ontwerp geboorte- en babyborrelkaartje op maat
• Ontwerp labels doopsuiker
• Exclusief drukwerk

Geboortepakket Large: €285
• Ontwerp geboorte- en babyborrelkaartje op maat
• Ontwerp labels doopsuiker
• Moodboard + uitwerking idee doopsuiker
• Exclusief drukwerk

Prijzen zijn exclusief drukkosten. Deze zijn afhankelijk van de oplage, formaat, papier en afwerking. Wil je graag zelf een drukker kiezen, dan lever ik de drukklare file aan voor een supplement van €45. Vanaf daar stopt onze verantwoordelijkheid. Voor grafisch ontwerp wordt een voorschot van €75 gevraagd.

Hoe werkt het?

1. CONTACTEER LABELE
Leg jullie wensen duidelijk uit aan de hand van voorbeelden en/of een moodboard. Dit doe je bij voorkeur via e-mail maar kan uiteraard ook via een afspraak in real-life.

2. VOORSCHOT
Vooraleer we starten aan een nieuw ontwerp vragen we een voorschot van €75. Je krijgt hiervan een factuur toegestuurd.

3. DIGITALE VOORSTELLEN
Na het betalen van het voorschot krijg je via mail enkele voorstellen toegestuurd. Hierop kunnen jullie feedback geven tot het kaartje volledig naar jullie wens is.

4. IN LOVE?
Ben je helemaal verkocht aan de digitale preview? Controleer dan zeker nog eens alle gegevens (bijvoorbeeld namen, telefoonnummers…) zodat ze zeker correct gedrukt worden. 

5. OFFERTE
Om een correcte prijs te kunnen opstellen hebben we volgende info van jullie nodig: Aantal kaartjes / Keuze druktechnieken en kleuren / Keuze papier​. Uiteraard geven we hierover advies en helpen we bij de keuze van de juiste technieken en papiersoorten.

Eigen drukker: Heb je zelf een drukker gekozen waar je graag mee wil samenwerken? Geen probleem! LabelE levert de open files aan waar jouw drukker mee aan de slag kan. We rekenen een meerprijs van €45 om de files aan te maken. We gaan ervan uit dat jouw drukker met professionele software werkt en verder kan met de aangeleverde files, dus vanaf daar stopt onze verantwoordelijkheid.

6. GOED VOOR DRUK
Indien jullie 100% tevreden zijn met zowel het ontwerp als de offerte, geven jullie een ‘goed voor druk’. Hiermee geven jullie aan dat het kaartje aan jullie wensen voldoet en bij geboorte van het kindje zo naar de drukker mag gestuurd worden (mits aanpassing van geboortedatum, gewicht en lengte natuurlijk!).​ En dan… afwachten!

7. MAAK JE GEBOORTECONCEPT COMPLEET
Voeg enkele extra’s aan je bestelling toe. Bij labelE kan je terecht voor enveloppen, babyborrelkaartjes, stickers en labels in de stijl van het kaartje…
De extra’s (met uitzondering van babyborrelkaartjes) worden steeds op voorhand afgeleverd zodat jullie het doopsuiker en de enveloppen reeds kunnen voorbereiden.​

8. YAY! JULLIE KINDJE IS GEBOREN
Stuur een berichtje naar +32 494 84 69 34 met alle geboortegegevens (datum, gewicht, lengte, uur en eventueel kamernummer van de materniteit). Ik stuur jullie zo snel mogelijk een berichtje terug ter bevestiging. Jullie kaartje wordt dezelfde dag nog naar de drukker verstuurd! Ik hou jullie dan op de hoogte wanneer de kaartjes afgehaald kunnen worden. Bij een berichtje voor 10 uur mag je de kaartjes nog de dag zelf verwachten. In het weekend en op feestdagen wordt niet gedrukt.

9. OPHALING / VERZENDING
De kaartjes kunnen opgehaald worden op volgend adres: Vrezeveld 40, 9790 Wortegem-Petegem. Het is ook mogelijk om deze te verzenden naar jullie thuisadres of een Bpost postpunt. Dit gebeurd via een verzekerde zending en kost €9 extra.

Let’s get in touch

emelie.petrens@gmail.com
0494 84 69 34
BE 0562.995.819

Adres

Vrezeveld 40
9790 Wortegem-Petegem
(Enkel op afspraak)

%d bloggers liken dit: