Doopsuiker

Wil je graag origineel doopsuiker die volledig aansluit bij je geboortekaartje? Lees dan hieronder zeker verder, want ik kan je hier perfect bij helpen.

Ook voor doopsuiker werk ik steeds op maat. Om een uitstekende service te garanderen staat er een beperking op het aantal geboorteconcepten per maand. Contacteer me dus op tijd voor jullie uniek concept. Tussen 20 à 24 weken zwangerschap is ideaal daarvoor.

Kostprijs doopsuiker

Je doopsuikerconcept maak je zo duur of goedkoop als je zelf wilt. Voor ieders budget zijn er mogelijkheden! Het is moeilijk om hier een richtprijs voor mee te geven. Die is zeer afhankelijk van de oplage, het materiaal, de afwerking… dus contacteer me zeker als je graag een offerte op maat wilt.

Hieronder kan je een greep uit het assortiment vinden, maar er is uiteraard véél meer. De collecties wisselen per seizoen. Op mijn instagram pagina kan je vaak de nieuwste trends zien passeren, dus hou die zeker in de gaten.

Doosjes
Snoepjes
Zeepjes
Lolly’s
Tetra doekjes
Parfumflesjes
Kaarsjes
Badzout
Pergamijnzakjes
Choco choups
Proefbuisjes
Stickers en labels
Presentatiemateriaal
Suikerbonen
Glazen potjes
Clips, touw en lint

Hoe werkt het?

01


Stijlbepaling

Eerst en vooral zorgen we dat het basisontwerp van je geboortekaartje op punt staat. Als dit klaar is kunnen we dit gaan afleiden naar het doopsuikerconcept.

Heb je al een geboortekaartje maar wil je toch door mij je doopsuiker laten uitwerken? Geen probleem! Maak een afspraak en dan bekijken we de mogelijkheden.

02


Keuze pakket

Bij de bestelling van je geboortekaartje heb je gekozen tussen de twee pakketten:

1. Medium pakket: Ik ontwerp voor jullie de stickertjes en labeltjes, helemaal conform het geboortekaartje. Jullie hebben zelf voor het doopsuiker gezorgd of laten mij weten wat jullie graag bij labelE willen bestellen.

2. Large pakket: Ik maak voor jullie een moodboard op met verschillende mogelijkheden en prijzen. Hierbij hebben jullie de keuze: Gaan jullie het zelf samenstellen of maak ik het voor jullie?

03


Offerte

Nadat jullie een keuze gemaakt hebben wordt de factuur opgemaakt. Daarna gaat alles is bestelling en kunnen jullie het afhalen (medium/large pakket) of ga ik aan de slag met de afwerking van jullie geboorteconcept (large pakket).

04


Oplevering

Ik zorg steeds dat alles minimum 1 maand op voorhand klaarstaat, zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan als jullie kindje te vroeg zou komen.

Get inspired!

Hieronder kan je enkele van mijn realisaties terugvinden.
Alle doopsuikerconcepten zijn met veel liefde en volledig op maat ontworpen naar de wensen van de klant.

labelE
Vrezeveld 40, 9790 Wortegem-Petegem
(Enkel op afspraak)

0494 84 69 34
emelie.petrens@gmail.com
BE 0562.995.819

Creatief ontwerp
op maat met steeds
een persoonlijke
aanpak.

All content Copyright © 2014-2021 labelE

%d bloggers liken dit: