Doopsuiker

Wil je graag origineel doopsuiker
die volledig aansluit bij je geboortekaartje?
Lees dan hieronder zeker verder,
want labelE kan je hier perfect bij helpen.

Ook voor doopsuiker werk ik steeds op maat. Om een uitstekende service te garanderen staat er een beperking op het aantal geboorteconcepten per maand. Contacteer me dus op tijd voor jullie uniek concept. Tussen 20 à 24 weken zwangerschap is ideaal daarvoor.

Werkwijze

  • Eerst en vooral zorgen we dat het basisontwerp van het geboortekaartje op punt staat. Als dit klaar is kunnen we gaan declineren naar het geboorteconcept.
  • Bij de bestelling van je geboortekaartje heb je gekozen tussen de verschillende pakketten:
    • MEDIUM PAKKET: Ik ontwerp voor jullie de stickertjes en labeltjes, helemaal conform het geboortekaartje. Jullie hebben zelf voor het doopsuiker gezorgd. Tip: Check onze webshop eens voor DIY producten.
    • LARGE PAKKET: Ik luister eerst even naar wat jullie leuk vinden qua doopsuiker, wat jullie budget hiervoor is en ook welke hoeveelheid jullie nodig hebben. Gaan jullie het zelf samenstellen of maak ik het voor jullie? Hierna stel ik een moodboard samen met enkele mogelijkheden en bijhorende prijzen waaruit jullie kunnen kiezen voor welke combinatie jullie gaan. In het moodboard hou ik indien gewenst ook rekening met het presentatiestuk, geschenken voor meter/peter, traktaties voor op het werk en/of de crèche/school…
  • Nadat jullie een keuze gemaakt hebben wordt er een voorschot van 25% op het totaalbedrag gevraagd. Daarna gaat alles in bestelling en kunnen jullie het afhalen (medium pakket) of ga ik aan de slag met de afwerking van jullie geboorteconcept (large pakket).
  • Ik zorg steeds dat alles minimum 1 maand op voorhand klaarstaat, zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan als jullie kindje te vroeg zou komen.

Kostprijs

Je doopsuikerconcept maak je zo duur of goedkoop als je zelf wilt. Voor ieders budget zijn er mogelijkheden! Het is moeilijk om hier een richtprijs voor mee te geven. Die is zeer afhankelijk van de oplage, het materiaal, de afwerking… dus contacteer me zeker als je graag een offerte op maat wilt.


Get inspired!

Hieronder kan je enkele van onze realisaties terugvinden.
Alle doopsuikerconcepten zijn met veel liefde en volledig op maat ontworpen naar de wensen van de klant.

Let’s get in touch

emelie.petrens@gmail.com
0494 84 69 34
BE 0562.995.819

Adres

Vrezeveld 40
9790 Wortegem-Petegem
(Enkel op afspraak)

%d bloggers liken dit: