Lady of the Moon

Lady of the Moon
Human Design Coach

We bouwen het leven op toevalligheden en spontaniteiten. We zoeken verbanden in het onzichtbare. En we hebben onze eigen rituelen wanneer we net dat extra beetje geluk nodig hebben.

Maar wat als jouw verhaal al ergens opgeschreven staat? Ver weg tussen de sterren en de maan. Verweven door de tijd, verbonden aan het verhaal van iemand anders. Bewaard door de ongrijpbaarheid van de Melkweg.

Met mijn oog zie ik deze verhalen, jouw verhaal. Die ik vang met mijn handen en vertaal met mijn hart. Om ze uiteindelijk met mijn mond aan jouw ziel te vertellen.

Want jouw leven is geen toeval of verzameling van spontane keuzes. Het ligt hier, aan jouw voeten. Uitgestippeld om je mee te nemen dieper binnenin.

Ik wil jou leiden langs deze weg, en samen je levenspad ontvouwen.
Want ik ben the Lady of the Moon, en op mijn sterren kun je vertrouwen.

Voor wie?


Lady of the Moon

Human Design Coach uit Canada.

Wat?


Huisstijl

Voor Lady of the Moon ontwierp ik een logo met bijhorend kleurenpalet. Ook een set human design kaartjes mocht niet ontbreken. Als laatste zorgde ik voor handgetekende social media icoontjes.

Extra


Bootcamp

De opdract voor House of Palms is een fictieve opdracht uit het Castaway Portfolio Bootcamp. Aan de hand van deze bootcamp kon ik mijn portfolio finetunen en mijn eigen stijl vastleggen.

Kleurenpalet

labelE
Vrezeveld 40, 9790 Wortegem-Petegem
(Enkel op afspraak)

0494 84 69 34
emelie.petrens@gmail.com
BE 0562.995.819

Creatief ontwerp
op maat met steeds
een persoonlijke
aanpak.

All content Copyright © 2014-2021 labelE

%d bloggers liken dit: