Over labelE

Nice to meet you!

Mijn naam is Emelie Petrens, ik ben 28 jaar en gepassioneerd door alles wat met grafisch ontwerp en design te maken heeft. In 2013 ben ik afgestudeerd als Crossmedia-designer aan de Arteveldehogeschool te Gent en heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken.

In oktober 2014 waagde ik de sprong en startte ik met labelE, mijn eigen grafisch bureautje, met eigen klanten en professionele relaties.
​Vanaf nu doe ik elke dag wat ik het liefste doe: ontwerpen!


Onze aanpak

Alles in onze aanpak is erop gericht om je ontwerpen mooi, gebruiksvriendelijk en persoonlijk te maken zodat het product aan het eind van de rit weliswaar je eigen ‘label’ heeft gekregen. Elke samenwerking wordt gestart met een grondige analyse over de boodschap en het doel dat het product moet uitstralen.

Misschien heb je al een duidelijke stijl voor ogen. Zo niet gaan we, eventueel aan de hand van voorbeelden en moodboards, op zoek naar een stijl die bij jou en je boodschap past. Zodra het concept duidelijk is maken we een eerste ontwerp waarop wordt verder gewerkt tot we het gewenste resultaat bereiken.

%d bloggers liken dit: