Home

labelE creatieve studio

Welkom in mijn creatieve studio!

Leuk dat je mij gevonden hebt!
Ben je op zoek naar een hippe geboorte- of trouwkaart, dan hoop ik dat je in mijn creatieve studio zeker je zin zal vinden. Alle kaartjes zijn met veel oog voor detail en op maat gemaakt en zullen jullie speciale gelegenheid ongetwijfeld extra in de verf zetten!

Ben je een professionele klant en op zoek naar een nieuwe huisstijl of sterke communicatie-elementen? Dan is labelE dΓ© partner die je zoekt!

Waarvoor kan je bij mij terecht?


gelegenheidsdrukwerk

Gelegenheidsdrukwerk

Op zoek naar een leuk totaalconcept voor geboortedrukwerk, stijlvol huwelijksdrukwerk of originele uitnodigingen op maat? LabelE ontwerpt alles naar jouw smaak en ideeΓ«n. Ook voor doopsuiker en bedankjes kan je bij ons terecht.

branding

Branding

Voor particulieren en professionals die op zoek zijn naar een nieuw logo, huisstijl, advertentie… Heb je een visie of een leuk idee maar kan je die zelf niet uitwerken? Neem snel contact op met labelE en wij zorgen voor een perfecte technische uitvoering van je huisstijl.

webshop

Webshop

Naast originele wenskaarten kan je in onze webshop ook leuke geschenken en interieurspulletjes vinden. Kijk snel in de webshop!

een blik achter de schermen

Volg mij op Instagram
en ontdek de nieuwste realisaties


Wat klanten zeggen…

labelE
Vrezeveld 40, 9790 Wortegem-Petegem
(Enkel op afspraak)

0494 84 69 34
emelie.petrens@gmail.com
BE 0562.995.819

Creatief ontwerp
op maat met steeds
een persoonlijke
aanpak.

All content Copyright Β© 2014-2021 labelE